SPORT

NORWICH FOOTBALL TRAINING CENTER, Norwich, Engeland

In 2017 heeft de voetbalclub Norwich City vijf architectenbureaus gevraagd om een ontwerp te maken voor de nieuwe trainingsaccommodatie. Helaas degradeerde de club dat jaar uit de premier league.

PAVILJOEN NOVA ZEMBLA, IJmuiden

Nova Zembla is een eigentijdse accomodatie aan het strand van IJmuiden waar PBN meetings en teambuildingprogramma´s organiseert voor bedrijven.

HIPPISCH CENTRUM, Moskou, Rusland

Hippisch Centrum met fitnesscentrum, SPA, restaurant, gentlemensclub, zwembad, appartementen.

AJAX JEUGDOPLEIDING ‘DE TOEKOMST’, Amsterdam

'De Toekomst' is de opleidingsschool van voetbalclub Ajax. Het ontwerp omvat een sport-en administratieve complex en twee tribunes. De locatie is op korte afstand van de Amsterdam Arena en zeer dicht bij de snelweg A1.

SPORTGEBOUW, Boshuizerkade, Leiden

De gemeente Leiden vervangt de oude sportaccommodaties aan de Boshuizerkade in Leiden door twee nieuwe onderkomens. Zij zullen in gebruik worden genomen door twee voetbalvereniging een jeugdverenigingen en de opslag van het Leids sportbedrijf. De positie en de voetafdruk van de paviljoens lag vast in het stedenbouwkundig ontwerp van Buro Sant en Co.

AJAX TRIBUNE, Amsterdam

'De Toekomst' is de opleidingsschool van voetbalclub Ajax. Naast de sportaccommodatie/kantoren zijn ook twee tribunes ontworpen. De hoofdtribune bevindt zich in het constructieve segment binnen de architectuur. De prominent aanwezige constructie zorgt voor een expressieve vorm van de hoofdtribune, die het jeugdcomplex markeert in de omgeving en het sportcomplex voorziet van een eigen identiteit.